Een puzzel voor aan de muur van Ixxi

Iedereen die altijd al van puzzels heeft gehouden, zal dit idee voor muurontwerp geweldig vinden. Ixxi is een insteeksysteem gemaakt van vierkante kaarten die met connectoren aan elkaar kunnen worden gekoppeld om een ​​muurfoto van elk formaat te creëren. Het bijzondere hier is dat u uw eigen afbeeldingen als sjabloon kunt gebruiken of het Ixxi beeldmateriaal kunt gebruiken. De Ixxi beelddatabase omvat partners zoals Disney, Star Wars, Gemäldegalerie Berlin, Getty Images en het Victoria & Albert Museum. U kunt altijd iets vinden dat geschikt is voor uw eigen vier muren. Naast grafische patronen zijn we op dit moment vooral geïnteresseerd in blad en bloesem als foto. Maar er zijn hier geen grenzen aan de smaak. De vierkante kaarten worden met behulp van de verbindingsstukken in elkaar gezet en in de gewenste maat ontworpen. De kaarten worden handig in kleine doosjes geleverd.

Over IXXI

In de zomer van 2009 is IXXI opgericht door de interieurontwerpers Eric Sloot en Paulien Berendsen en de grafisch ontwerper Roel Vaessen. Het nieuwe interieurproduct kreeg ongelooflijk goede feedback en was genomineerd voor de Dutch Design Awards. IXXI is een volledig Nederlands product.

Duurzame materialen

De IXXI-kaarten zijn 0,33 mm dik en gemaakt van het hoogwaardige synthetische materiaal Synaps, dat wordt geproduceerd door Agfa. Synaps is waterafstotend, scheurvast en UV-bestendig. De kaarten kunnen worden schoongemaakt met een vochtige, zachte doek. De connectoren zijn gemaakt van (synthetisch) ABS. Een IXXI is volledig recyclebaar.

Ophangen

Alle losse onderdelen voor de ophanging zijn inbegrepen. De ophanging is zo ontworpen dat de IXXI eenvoudig aan de muur bevestigd kan worden met behulp van de bijgeleverde ophangstrippen en Tesa Powerstrips. De meegeleverde verbindingsstukken kunnen ook in een gordijnroede geschoven worden zodat de IXXI als roomdivider gebruikt kan worden.

Dealer Collectie

De IXXI dealercollectie is wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde design retailers en in museumwinkels Meer informatie op www.ixxiyourworld.com

Tranda Meubelen
Logo