Ergonomie op de werkplek – correct zitten

Bijna een kwart van de Nederlanders heeft last van rugpijn. Van spanning tot hernia, veel leed had voorkomen kunnen worden, omdat pijnlijke aandoeningen van het bewegingsapparaat vaak het gevolg zijn van ons eigen gedrag: te weinig beweging, star urenlang zitten op het werk en vaak ongeschikte werkmeubels maken ons dagelijks werk tot een stresstest. Ergonomie op de werkplek is uiterst belangrijk en correct zitten moet worden geleerd.

In beweging blijven

Hoofd- en rugpijn en spanning in nek en schouders kunnen het gevolg zijn van langdurig zitten. Bijna iedereen die lange dagen aan een bureau werkt, heeft deze ervaring minstens één keer gehad. Om ernstige gevolgen voor uw wervelkolom te voorkomen of op zijn minst te verminderen, moet u regelmatig pauzeren tijdens het zitten en sporten. Rek- en rekoefeningen maken de spanning los, een korte wandeling door het kantoor of appartement is goed voor je.

Een andere reden voor rugpijn is een verkeerde zithouding, die ook kan worden veroorzaakt door ongeschikte meubels. Een werkstoel moet de wervelkolom ondersteunen en de belasting van de lendenwervels, rug, nek en schouders verminderen. Bij het kiezen van een bureaustoel zijn de volgende criteria van belang:

Verplaatsbaar frame: bureaustoelen laten een draaibeweging toe.
Verstelbare zithoogte: Het zorgt ervoor dat de zitting zich aanpast aan de grootte van de gebruiker. Een gasveer dempt de belasting van de wervelkolom als je gaat zitten.
Lendensteun: Lordose is de natuurlijke voorwaartse kromming van de wervelkolom die een bureaustoel zou moeten accommoderen. Lendensteunen dempen de gebogen wervelkolom.
Zitdiepteverstelling: Mensen met langere benen hebben een grotere zitdiepte nodig. Idealiter kan de zitting naar voren worden geschoven of kan de rugleuning horizontaal worden verplaatst.
Zitneigverstelling: Verschillende soorten bureauwerk vereisen verschillende zithoudingen. Daarom moet de helling van de stoel kunnen worden gevarieerd.
verstelbare armleuningen: Om de armen in een natuurlijke houding te kunnen plaatsen, zijn verstelbare armleuningen voordelig.
Retourveerkracht: afhankelijk van lichaamsgewicht en druk kantelt de rugleuning verschillend naar achteren. De terugstel veerkracht kan handmatig of automatisch worden ingesteld.
Bekleding: De zitting moet goed opgevuld zijn om het lichaamsgewicht goed te kunnen verdelen. Op deze manier kunnen drukpieken worden vermeden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de rugleuning.

Een in hoogte verstelbaar bureau, waarbij je afwisselend zit en staat, is een pluspunt in ergonomie op de werkplek.

Stel de bureaustoel correct af

Als je een goede bureaustoel hebt, moet je deze ook individueel aanpassen aan je ergonomie, want de beste stoel heeft geen zin als hij niet goed is uitgelijnd. Als je deze 10 tips volgt, zal je rug je dankbaar zijn.

Juiste hoek

De onderbenen en dijen moeten een hoek van 90 ° vormen, evenals de dijen en het bovenlichaam. Afhankelijk van wat voor werk je aan het bureau doet, kan de zithouding natuurlijk variëren. Het is belangrijk dat er geen drukpunten zijn in het gebied van de benen of romp.

Stoelhoogte

Zorg er bij het verstellen van je bureaustoel voor dat je voeten volledig op de grond staan. U zou een gelijkmatige drukverdeling op de onderkant van uw dijen moeten voelen. Kleine mensen kunnen een in hoogte verstelbaar bureau of een voetensteun gebruiken als hun voeten op de laagste stand niet bij de grond kunnen of als het tafelblad te hoog is.

Zithoek

De instelling van de zitneiging dient om de openingshoek van het lichaam te vergroten. Stel de helling zo af dat uw dijen nog steeds gelijkmatig op het kussen rusten. Als de zitneiging wordt aangepast, moet mogelijk ook de zithoogte worden aangepast.

Zitdiepte

Een verschuifbare zitting wordt gebruikt om het zitvlak aan te passen aan de lengte van de dijen, zodat deze gelijkmatig kunnen rusten. De zitlengte moet zo worden afgesteld dat de onderrug in contact is met de rugleuning. De afstand tussen de zitting en de knieholte moet ongeveer drie vingers voor je zijn, zodat er geen druk wordt opgebouwd in dit gebied.

Rugleuning mechanisme

Om de rugleuning correct af te stellen, moet deze enerzijds niet te hard naar voren duwen en anderzijds voorkomen dat deze naar achteren valt. Met vallen en opstaan ​​wordt het rugleuning mechanisme zo afgesteld dat het hele spectrum van de rugleuning beweging het bovenlichaam op een evenwichtige manier ondersteunt. De vergrendeling van de rugleuning mag zelden worden gebruikt, omdat is aangetoond dat dynamisch zitten positieve effecten heeft op het welzijn en de werkprestaties. De spieren hebben de afwisseling van spanning en ontspanning nodig.

Hoogteverstelling van de rugleuning en lendensteun

Een juiste afstelling van de rugleuning zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling. Als de rugleuning in hoogte verstelbaar is, moet deze de natuurlijke dubbele S-vorm van de wervelkolom behouden en ondersteunen. De lumbale verstelling mag niet op het bekken drukken.

Armleuningen

De onderarmen moeten plat op de armleuning liggen, zodat het schoudergebied kan worden ontlast. Als je met een toetsenbord en computermuis werkt, zorg er dan voor dat je onderarmen niet te ver van de rand van de tafel staan, want de schouders zijn permanent gespannen als je je armen strekt. Als uw bureaustoel ook een breedteverstelling van de armleuningen heeft, moeten deze zo worden afgesteld dat de armen niet naar buiten staan.

Neksteun

De neksteun is gunstig voor het ontspannen van het nek gebied. In een achteroverleunende zithouding hoeven de nekspieren minder te werken.

Tafel hoogte

Ook de tafelhoogte is een belangrijk criterium om ontspannen te kunnen werken. Bij het zitten of staan ​​wordt de ellebooghoogte als richtlijn gebruikt. Ook hier kan een iets lagere instelling een positief effect hebben, omdat de toegang tot de documenten hierdoor gemakkelijker wordt. Als de armleuningen naar beneden worden aangepast om dichter bij de tafel te komen, moet de tafelhoogte zeker worden aangepast om de ergonomie aan het bureau te garanderen.

Monitor

De kijkafstand tot de monitor is het resultaat van het individuele gezichtsvermogen. Een natuurlijke, rechte houding van het hoofd kan de belasting van het nek- en schoudergebied verlichten. Als je op een laptop werkt, raden we een passende verhoging en het werken met een apart toetsenbord aan, omdat een permanent gekanteld hoofd snel tot nek spanning kan leiden.

De monitor moet ook correct zijn ingesteld. Pas de helderheid en het contrast aan op de lichtomstandigheden op je werkplek, dit voorkomt vermoeide ogen.

Zo vind je de juiste werkstoel

Bij het kopen van een bureaustoel ligt de focus op individuele lichaamsafmetingen, gewicht en gebruiksduur. Als je bijzonder lang bent, heb je een bureaustoel nodig met een hoge rugleuning, zitdiepte verstelling en verstelbare armleuningen. Als je klein bent, is een bureaustoel misschien iets voor jou, die je voeten op een hogere stand ondersteuning biedt. Bureaustoelen zijn over het algemeen goedgekeurd voor een lichaamsgewicht tot 110 of 120 kg. Als je een hoger lichaamsgewicht hebt, moet je een model kiezen dat hiervoor is ontworpen, omdat de materialen zijn ontworpen voor een hogere belasting. Bovendien bieden de fabrikanten alleen een overeenkomstige garantie tot de toegestane gewichtsbelasting.

Ook de duur van het werk mag niet worden verwaarloosd. Als je maar kort aan je bureau zit, kan een wat eenvoudiger model voldoende zijn. Voor een 8-urige werkdag met beeldschermwerk adviseren wij een stoel met veel verstelmogelijkheden.

De volgende modellen voldoen aan de criteria voor ergonomisch werken en overtuigen door hun eersteklas kwaliteit en modern design.

WeWork Ergonomische Bureaustoel - Bureaustoelen voor volwassenen - Office Chair Ergonomisch

★★★★★
139,99
as of september 11, 2022 10:00 pm

Features

Materiaal Kunststof | Mesh | Metaal
Afmetingen (HxBxD) 93,5 x 65 cm
Zitdiepte 51 cm
Minimale zithoogte 47 cm
Maximale zithoogte 56 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Nee
Verstelbaar onderrug gedeelte Nee
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Zonder keurmerk
Gewicht 14 kg
Inclusief armleuning Verstelbare armleuningen in hoogte en diepte (2D)
Kleur Zwart , Zilver
Materiaal rugleuning Mesh
Materiaal wielen Kunststof
Max. belastbaar gewicht 136.7 kg
Met wielen Ja
Product diepte 45 cm
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Engels
Type rugleuning Kantelbaar, in één stand vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Verpakking breedte 38 cm
Verpakking hoogte 64 cm
Verpakking lengte 68 cm
Verpakkingsinhoud 1x WeWork Ergonomische Bureaustoel 1x Bevestigingsmateriaal 1x Gebruiksaanwijzing
Zithoogte 53 cm

De ideale bureaustoel voor o.a. thuiswerkers en kantoorruimtes. Deze bureaustoel is van het internationale merk WeWork. De bureaustoel is ergonomische vormgegeven. Dit zorgt voor de perfecte zithouding en voorkomt hierdoor rugklachten die vaak veroorzaakt worden door lang- en/of verkeerd zitten. Deze bureaustoel is van hoge kwaliteit en biedt een volwassen persoon een goede ondersteuning. Dit maakt uw werk een stuk comfortabeler en aangenamer!

Zakelijk en modern vormgegevenDe bureaustoel van WeWork is strak en modern vormgegeven. Dit maakt hem een echte allround keuze voor ieder interieur! Doordat de stoel een echte allrounder is maakt dit hem ook ideaal voor de thuiswerker!

Ergonomisch ontwerpDe stoel is van kwalitatief materiaal gemaakt en zal u hierop zeker niet teleurstellen. De rugleuning is ergonomisch vormgegeven wat een perfecte en ideale zit garandeerd! De stoel is tevens voorzien van 5 rolwieletjes waardoor de stoel mobiel en makkelijk verplaatsbaar is over verschillende harde en zachte ondergronden!

Onderhoud van de stoelHet onderhoud van deze stoel is minimaal. Wij adviseren de stoel met een lauw warme doek af te nemen en geen gebruik te maken van schoonmaakmiddelen!

Eigenschappen:✔ 2D armsteunen die in hoogte verstelbaar zijn✔ Ademende bekleding✔ Zithoogte verstelbaar✔ Kantelfunctie✔ Comfortabele zit✔ Ergonomisch verantwoorde zit✔ Hoge kwaliteit✔ Een echte allrounder✔Voorkomt rugklachten

Specificaties:Kleur: ZwartMateriaal: Nylon/kunststof/foam/metaal

LifeGoods Ergonomische Bureaustoel - Volledig Verstelbaar - Netbekleding - Zwart

★★★★★
199,99
as of september 11, 2022 10:00 pm

Features

Materiaal Kunststof | Mesh | Stof | Metaal
Afmetingen (HxBxD) 130 x 72 cm
Zitdiepte 45 cm
Minimale zithoogte 43 cm
Maximale zithoogte 53 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Ja
Verstelbaar onderrug gedeelte Nee
Draaibaar Ja
Gewicht 25000 g
Inclusief armleuning Verstelbare armleuningen in hoogte (1D)
Kleur Zwart
Materiaal rugleuning Mesh , Stof
Materiaal wielen Kunststof
Max. belastbaar gewicht 136 kg
Met wielen Ja
Product diepte 45 cm
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Nederlands , Engels
Type rugleuning Kantelbaar, in meerdere standen vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Verpakking breedte 760 mm
Verpakking hoogte 670 mm
Verpakking lengte 330 mm
Verpakkingsinhoud 1x Bureaustoel met Onderdelen en Bevestigingsmaterialen - 1x Handleiding
Zithoogte 53 cm

De ideale ergonomische bureaustoel voor thuis of op kantoor? Dat is deze stoel van LifeGoods! Je kan de stoel 10 cm in hoogte verstellen, de hoofdsteun en de armsteunen verstellen én de rugsteun kantelen. Het ergonomische design stimuleert een perfecte zithouding. Het speciale W-vorm ontwerp van de zitting verlicht de druk op de heupen en zorgt ervoor dat je centraal op de stoel zit. De stoel is gemaakt van hoogwaardig PU leer en netbekleding. Je zet de stoel ontzettend eenvoudig is elkaar. Binnen 10 minuten kan jij genieten van het ultieme comfort van deze stoel!Ergonomisch ontwerpDe ergonomische bureaustoel van LifeGoods is in een handomdraai aan te passen naar jouw voorkeuren. Door het mechanische gasveer systeem van het onderstel is de stoel 10 cm in hoogte te verstellen. Om de druk op je nek te ontlasten is de hoofdsteun in hoek en hoogte te verstellen. De rugsteun is 120° verticaal verstelbaar en kan ook horizontaal bewegen. Pas de hoek van armsteunen aan om ook je ellebogen in een hoek van 90° te zetten.⚠ Let op: De ergonomie van de stoel is ideaal voor mensen tot ~1.90m. De hoofdsteun is bedoeld om ter hoogte van de nek steun te bieden, niet tegen het achterhoofd.Ademend en drukverlichtendTe lang stilzitten is niet goed voor je lichaam. Het speciale W-vorm ontwerp verlicht de druk op de heupen en zorgt ervoor dat je centraal op de stoel zit. De rugleuning is gemaakt van zwarte mesh stof. De vrije luchtstroom voert lichaamswarmte af en voorkomt dat je plakkerig wordt. De stoel is dus geschikt voor een lange werkdag maar ook voor ontspanning ná een lange werkdag.LifeGoods Ergonomische Bureaustoel✔ Stimuleert een betere zithouding✔ 120° kantelmechanisme✔ Eenvoudig te monteren✔ Hoogwaardig materiaal✔ In hoogte verstelbaar✔ Geschikt tot 136kgEenvoudig te monterenZelfs voor mensen met twee linkerhanden is de ergonomische bureaustoel van LifeGoods eenvoudig te monteren. Met behulp van de handleiding zet je de stoel binnen 10 minuten in elkaar. Alle benodigde bevestigingsmaterialen en onderdelen worden meegeleverd. In een handomdraai zit jij klaar voor een volle dag achter je bureau!Lange levensduurDoor de hoge kwaliteit van de onderdelen gaat de bureaustoel lang mee. De wieltjes zijn gemaakt van hoogwaardig PU materiaal waardoor ze slijtvast zijn. De wieltjes maken geen krassen op de vloer en ze maken geen geluid. Zo kan je je dus vlug en geluidloos over de werkvloer verplaatsen! De basis van de stoel bestaat uit een kruisvoet met 5 wieltjes waardoor de draagkracht van de stoel 136 kg is. Met deze hoge draagkracht en het stevige onderstel kan de stoel tegen een stootje. Met één investering kan je dus jarenlang verder!Specificaties:✔​ Merk: LifeGoods✔​ Inhoud verpakking: 1x Bureaustoel - 1x Handleiding - Onderdelen - Bevestigingsmaterialen✔​ Kleur: Zwart✔​ Gewicht: 17 kg✔ Materiaal: Schuim, staal, kunststof✔ Verstelbaar: Ja (stoelhoogte, hoofdsteun, armsteun, rugsteun)✔​ Totale afmetingen product: 68,00 x 72,00 x 109 - 130CM✔​ Zithoogte: 43 - 53 cm✔​ Hoogte rugleuning: 55 cm✔ Hoogte armsteun: 63 - 73 cm✔ Lengte armsteun: 26 cm✔ Diepte zitvlak: 50 cm✔ Draagkracht: 136 kg✔ Montage: Zelfmontage✔ Gekeurd conform ANSI/BIFM Bestel nu de ergonomische bureaustoel van LifeGoods voor het ultieme comfort tijdens jouw werkdag!

COMFYCENTRE® Zitkussen Orthopedisch & Ergonomisch voor Auto- en Bureaustoel - Wigkussen - Stuitkussen - Thuiswerken

★★★★★
29,99
as of september 11, 2022 10:00 pm

Features

Afneembare hoes Ja
Gewicht 885 g
Inclusief bevestigingsband Ja
Kleur Zwart - Comfy zitkussen - Wigkussen - Stuitkussen
Lichaamsvorm voorgevormd Ja
Materiaal Traagschuim
Medisch hulpmiddel Nee
Opblaasbaar Nee
Type gezondheidsproduct Niet medisch middel
Type revalidatiekussen Wigkussen
Uitsparing voor stuitje Ja
Verpakking breedte 155 mm
Verpakking hoogte 149 mm
Verpakking lengte 387 mm

Wigkussen | Materiaal: Traagschuim

BenS 803-Bsc-3 Ergonomische bureaustoel - Robuust model incl opties - Zwart

★★★★★
279,00
as of september 11, 2022 10:00 pm

Features

Materiaal Stof | Mesh
Afmetingen (HxBxD) 107 x 67 cm
Zitdiepte 47 cm
Minimale zithoogte 46 cm
Maximale zithoogte 57 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Nee
Kantelbare rugleuning Ja
Verstelbaar onderrug gedeelte Ja
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Zonder keurmerk
Gewicht 23680 g
Inclusief armleuning Verstelbare armleuningen in hoogte, breedte en draaibaar (3D)
Kleur zwart
Materiaal rugleuning Mesh
Materiaal wielen Kunststof
Max. belastbaar gewicht 140 kg
Met wielen Ja
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Nederlands , Engels , Duits , Frans
Type rugleuning Kantelbaar, in één stand vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Verpakking breedte 325 mm
Verpakking hoogte 620 mm
Verpakking lengte 760 mm
Verpakkingsinhoud compleet
Zithoogte 52 cm

Dit is een robuust uitgevoerde bureaustoel met vele instelmogelijkheden. Geschikt voor intensief gebruik op een kantoor, een werkplek thuis of voor achter de computer/gamen.Eigenschappen

In hoogte verstelbare armleggers
Comfort rug met netbespanning, zwart Mesh
Luxe knee-tilt kantelmechanisme met gewichtsinstelling
In zwart gestoffeerde zitting van luxe voorgevormd foam
PHD wielen voor vloerbedekking en harde vloeren
Gaslift hoogteverstelling (TÜV getest)
Zitting en rug 5cm breder instelbaar, vanwege de in de breedte instelbare armleggers
Armleggers tevens draaibaar
Voorzien van verstelbare lendesteun in de rug (verstelbaar in diepte en hoogte)

Acaza Luxe Design Manager Bureaustoel - Ergonomische Directiestoel - Kunstleer - Zware Belasting

★★★★★
159,74
as of september 11, 2022 10:00 pm

Features

Materiaal Kunstleer
Afmetingen (HxBxD) 122 x 52 cm
Zitdiepte 53 cm
Minimale zithoogte 47 cm
Maximale zithoogte 56,5 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Ja
Kantelbare rugleuning Nee
Verstelbaar onderrug gedeelte Ja
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Zonder keurmerk
Gewicht 18.9 kg
Inclusief armleuning Met vaste armleuningen
Kleur Zwart
Materiaal rugleuning Kunstleer
Max. belastbaar gewicht 150 kg
Met wielen Ja
Product diepte 52 cm
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Nederlands
Type rugleuning Kantelbaar, in één stand vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Zithoogte 57 cm

Nood aan een nieuwe, stevige bureaustoel? Deze stoel heeft heel wat te bieden! Voordelen: ▶ Stevig: Hoge stabiliteit en duurzaamheid zijn maar enkele van de vele troeven van deze stoel. De stoel staat op een stevige poot met wieltjes en heeft een draagvermogen van 150 kg. ▶ Hoog zitcomfort: Dankzij de hoogwaardige materialen voelt de stoel aangenaam aan en is hij gemakkelijk schoon te maken. Er werd een extra dikke vulling voorzien om optimaal zitcomfort te garanderen. ▶ Afstelbaar: Je kan de hoogte van de stoel (110,5 cm tot 120 cm) aanpassen zodat je aan elk bureau in een ergonomische positie kan zitten. ▶ Versterkte wielen: De stoelwielen hebben een coating van hoogwaardig PU kunststof en zijn dus slijtvast en stevig. Eigenschappen: ✔ Afmetingen: 122 cm hoog x 55 cm breed x 52 cm diep ✔ Kleur: Zwart ✔ Gewicht: 18,9 kg ✔ Materiaal: Kunstleer, PU kunststof ✔ Montage: Eenvoudige en snelle zelfmontage met behulp van de duidelijke handleiding

Nancy's Luxe Bureaustoel - Ergonomische Bureaustoelen - Bureaustoelen Voor Volwassenen

★★★★★
139,95
as of september 11, 2022 10:00 pm

Features

Materiaal Leer | Kunststof
Afmetingen (HxBxD) 114 x 53 cm
Zitdiepte 50 cm
Minimale zithoogte 47 cm
Maximale zithoogte 56,5 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Nee
Kantelbare rugleuning Ja
Verstelbaar onderrug gedeelte Nee
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Zonder keurmerk
Gewicht 17.4 kg
Inclusief armleuning Met vaste armleuningen
Kleur Zwart , Zilver
Materiaal rugleuning Kunstleer
Materiaal wielen Kunststof
Max. belastbaar gewicht 150 kg
Met wielen Ja
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Engels
Type rugleuning Kantelbaar, in één stand vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Verpakkingsinhoud - 1 x bureaustoel - 1 x inbussleutel - 1 x accessoiretas - 1 x montage-instructies (FR, DE, EN, ES, IT)
Zithoogte 47 cm

De Nancy's Bureaustoelen zijn stijlvol ontworpen en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier! Altijd al opzoek geweest naar een comfortabele bureaustoel die er ook nog is mooi uitziet? Dan ben je bij Nancy HomeStore aan het juiste adres! Met hoogwaardig materiaal en verbeterde accessoires zijn de bureaustoelen van Nancy's echt comfortabel, praktisch en duurzaam. Een absolute eyecatcher in uw kamer/kantoor! Afmetingen: Ca. 76 cm, zitvlak: breedte ca. 55 cm - diepte ca. 50 cm, zithoogte traploos verstelbaar: ca. 46-56 cm, hoogte van armleuningen tot de vloer: ca. 68-78 cm. Optimaal zitcomfort: Het hoogwaardige polyurethaanoppervlak voelt aangenaam en is gemakkelijk schoon te maken. Extra dikke vulling biedt optimaal zitcomfort en belooft een goede elasticiteit en een betere pasvorm. Het vervormt niet gemakkelijk. Wielen van hoge kwaliteit: Basis met 5 beveiligingsrollen. De stoelwielen zijn gemaakt van hoogwaardig PU, zijn zeer slijtvast, openen zeer stil en beschermen de vloer tegen krassen. Perfect voor harde vloeren, b.v. Laminaat, parket, dekvloer, houten vloerplanken, linoleum en tegels. Reserveonderdelen beschikbaar: De verbeterde schroeven raken niet gemakkelijk los, zelfs niet na langdurig gebruik. Extra rol en schroeven zijn inbegrepen als vervangende onderdelen. Eenvoudige installatie dankzij goed doordachte instructies. De tool is ook inbegrepen. Informatie over het produkt: - Diameter van de basis: ca. 70 cm - Zitting: 50 x 50 (B x D) - Hoogte van de rugleuning: ca. 75 cm - Zithoogteverstelling traploos: ca. 42 - 52 cm - Materiaal: polyurethaan synthetisch leer, spons, plastic voet - Kleur: zwart Levering: - 1 x bureaustoel - 1 x inbussleutel - 1 x accessoiretas - 1 x montage-instructies (FR, DE, EN, ES, IT) Nancy's opmerkingen: - Lang zitten heeft een negatief effect op uw lichaam. Maak kleine bewegingen op uw stoel en rek elk uur uit. De voordelen op een rij: Stabiel en lange levensduur (10-20 jaar)Hoogwaardig materiaalReserveonderdelen beschikbaarZit fantastischVerbeterd de concentratie en uw gewrichten Wij van Nancy HomeStore bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Ergonomische Bureaustoel - Bureaustoelen voor volwassenen - Hoofdsteun - Uitschuifbaar voetsteun - Office Chair

★★★★★
119,95
as of september 11, 2022 10:00 pm

Features

Materiaal Mesh
Afmetingen (HxBxD) 1 x 1 cm
Zitdiepte 11 cm
Minimale zithoogte 1 cm
Maximale zithoogte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Ja
Rugleuning in hoogte verstelbaar Rugleuning in hoogte verstelbaar
Verstelbaar onderrug gedeelte Ja
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Zonder keurmerk
Gewicht 11 g
Inclusief armleuning Met vaste armleuningen
Kleur zwart
Materiaal rugleuning Mesh
Materiaal wielen Kunststof
Max. belastbaar gewicht 111 kg
Met wielen Ja
Product diepte 11 cm
Taal handleiding Nederlands , Engels , Duits
Type rugleuning Kantelbaar, in meerdere standen vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte en zitdiepte
Verpakking breedte 11 mm
Verpakking hoogte 1 mm
Verpakking lengte 1 mm
Verpakkingsinhoud 1
Zithoogte 1 cm

Deze ergonomsiche bureaustoel is stijlvol ontworpen en combineert functionaliteit en comfort met plezier! Met hoogwaardige materialen en verbeterde accessoires is deze stoel echt comfortabel, praktisch en duurzaam. Een absolute blikvanger in uw kamer/kantoor!Verschuifbare hoofdsteunJe kunt zelf kiezen op welke hoogte je dit kussen gebruikt. Je kunt heb zelfs gebruiken als steun voor je onderrug!Uitstekend zitcomfortJe kunt ontspannen liggen met de van 90 ° tot 135 ° verstelbare rugleuning (traploos vergrendelbaar) en de uitschuifbare voetensteun, waarop je heel fijn je benen kunt strekken.Stabiel en duurzaamDe hoogwaardige aluminium basis is stabiel. De wieltjes zorgen voor gemakkelijk en veilig verplaatsen op alle vloeren en voorkomen onbedoeld wegrollen. De slijtvaste hoes is gemaakt van geselecteerde milieuvriendelijke PU (kunstleer).Materiaal

Bekleding: PU
Stoffering: schuim met hoge dichtheid
Basis: Aluminium

Afmetingen

Hoogte (totaal): 117-124,5 cm
Zithoogte: 49-57 cm
Breedte (totaal): 70 cm
Diepte (totaal): 70 cm
Zitdiepte: 49 cm
Hoogte rugleuning: 70 cm
Draagvermogen: 150 kg

Luxe Ergonomische Bureaustoel - Opklapbare Armleuning - Mesh - Zwart - Comfort Foam

★★★★★
124,95
as of september 11, 2022 10:00 pm

Features

Materiaal Aluminium | Mesh
Afmetingen (HxBxD) 128 x 50 cm
Zitdiepte 50 cm
Minimale zithoogte 41 cm
Maximale zithoogte 51,5 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Nee
Rugleuning in hoogte verstelbaar Rugleuning in hoogte verstelbaar
Verstelbaar onderrug gedeelte Nee
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Met keurmerk volgens Europese normering NEN-EN 1335
Gewicht 13 kg
Inclusief armleuning Verstelbare armleuningen in hoogte (1D)
Kleur Zwart
Materiaal rugleuning Mesh
Materiaal wielen Kunststof
Max. belastbaar gewicht 120 kg
Met wielen Ja
Product diepte 60 cm
Taal handleiding Engels
Type rugleuning Niet kantelbaar
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Verpakking breedte 75 cm
Verpakking hoogte 130 mm
Verpakking lengte 50 mm
Verpakkingsinhoud 1x Premium Luxe Bureaustoel 1x Handleiding
Zithoogte 51.5 cm

Een goede ergonomische bureaustoel is erg belangrijk als je voor lange periodes moet zitten tijdens bijvoorbeeld het werken, leren of gamen. Deze premium bureaustoel met opklakbare armleuning zal je hier bij helpen. Pas de hoogte van de stoel aan naar jouw wens en geniet van uren zitcomfort.
Uitstekende zithoudingDe armleuningen zitten uiteraard op ideale werk hoogte (opklapbaar). Geeft deze bureaustoel met comfort foam iedereen een comfortabele zithouding die goed is voor het lichaam. Bovendien kunt u ontspannen door het kantelmechanisme van deze bureaustoel.
Gemakkelijke montageDe montage van de bureaustoel is zeer gemakkelijk. Met de duidelijke instructies is de montage binnen 10 minuten klaar. Uiteraard wordt het gereedschap ook meegeleverd..
Voordelen

Hoogwaardig materiaal
Hoogte verstelbaar
Uitstekende zitting
Lange levensduur
Opklarbare armleuning

Product kenmerken

Kleur: Zwart
Materiaal: Mesh
Zithoogte: 44 - 51.5 cm
Draagvermogen: 120KG
Garantie: Ja

100% tevredenheidsgarantie van Diferza.nlRisicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren.Wij verzenden iedere bestelling met gratis Track and Trace
Bestel vandaag nog deze populaire ergonomische bureaustoel en verbeter hiermee snel al het zitcomfort tijdens het werken. Doe wat het beste is voor jouw lichaam.

Tranda Meubelen
Logo