Hoe richt je thuis een kantoorruimte in?

Om te werken, niets beter dan een goed gedefinieerde ruimte in je cocon. In een speciale ruimte of in een klein hoekje van uw huis, is het belangrijk dat u zich daar op uw gemak voelt, zodat u productief kunt zijn en uw werk onder geschikte omstandigheden kunt uitvoeren. Met de verspreiding van telewerken is het inrichten van een kantoorruimte voor velen van ons een noodzaak geworden. Hier zijn onze tips en ideeën voor het creëren van een praktische en esthetische kantoorruimte.

Vind de perfecte locatie voor uw kantoor

Voordat u uw kantoor inricht, is het belangrijk om te weten waar het past. In welke kamer? Waar precies in de kamer? Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kunnen de oplossingen verschillen en soms moet je fantasierijk zijn. Ook je werkplek moet aangepast zijn aan je activiteit. Als u alleen een laptopcomputer gebruikt, heeft u niet dezelfde ruimte nodig als wanneer u plannen, ontwerpen of stukken stof moet opmaken.

Werken in de salon

Dit is de meest natuurlijke plek om je te vestigen, maar niet per se de meest geschikte. Inderdaad, de woonkamer is niet altijd de stilste, en het is soms essentieel om jezelf te kunnen isoleren om je goed te kunnen concentreren. Het is raadzaam om de ontspanningsruimte en uw werkruimte zoveel mogelijk af te bakenen.

Een hoekbureau kan je de mogelijkheid geven van een twee-in-een hoek: aan de ene kant een schrijfoppervlak, aan de andere kant je computerapparatuur. Uw werkruimte kan ook tegen de bank worden geleund, aangezien dit middelpunt van de woonkamer al een belangrijk element is om de ontspanningsruimte af te bakenen. Hier staat uw telewerk kantoor centraal en in het hart van uw dagelijks leven. Als je tv-meubel ruimte laat op het gedeelte van de muur dat het inneemt, kun je daar ook een werkruimte creëren. Eén ding is zeker, in de woonkamer zul je een schoon bureau moeten kiezen om de kamer niet te overbelasten. Het kan in harmonie zijn met andere elementen van uw meubels voor een harmonieuze weergave.

Je kunt ook kiezen voor een uitschuifbaar bureau of een bureau dat je kunt verbergen met een mooi gordijn dat past bij de inrichting van je woonkamer. Als je niet in het midden van de woonkamer wilt staan, kun je je kantoor isoleren door bijvoorbeeld een scherm te gebruiken. Een andere oplossing, die werk vereist, is het plaatsen van een glazen dak in een hoek van de woonkamer om een ​​volwaardige werkruimte te creëren. Door het kantoor te isoleren van de rest van de woonkamer, kunt u gemoedsrust krijgen, vooral wanneer het gezin tegelijkertijd met u aanwezig is. Het is ook belangrijk om na de werkdag intellectueel los te komen van de professionele sfeer.

Een kantoorruimte in de slaapkamer

Hoewel het idee van een kantoorruimte in de slaapkamer niet allemaal populair is, is het toch een goede oplossing. In deze rustige kamer kunt u zich concentreren, weg van de drukte van alledag.

Om niet te botsen met de inrichting van uw kamer, raden wij u aan een eenvoudig model te kiezen dat bij het meubilair past en gemakkelijk in het bestaande past. Er zijn modellen die gemakkelijk in een kaptafel kunnen veranderen en een illusie kunnen creëren. In een kinderkamer is het bureau een essentieel element voor het maken van huiswerk en het zal in vele vormen verkrijgbaar zijn die bij de kamer passen.

Gebruik de kleine hoekjes en gaatjes om je kantoor in te richten

Sommige delen van het huis worden niet altijd gebruikt en maken er deel van uit. Deze locaties hebben een echt voordeel, namelijk dat ze discreet zijn! Planken en een grotere plank kunnen vanaf de treden van de trap worden verlengd, waardoor maximale opbergruimte wordt geboden zonder de ruimte te overbelasten.

Hoewel kasten meestal zijn ontworpen voor jassen en andere minder esthetische items, kan deze locatie gemakkelijk worden omgevormd tot een kantoor. Voeg gewoon een paar planken toe aan de binnenkant en zet een mooie fauteuil in de buurt. Dit bureau in een kleine ruimte houdt je georganiseerd en verspreidt zich niet door je woonkamer. Volledig verborgen wanneer de kastdeuren gesloten zijn, kan uw kantoor niet discreter zijn. Er zijn zelfs kastbureaus met een opklapbaar werkblad dat het beschikbare oppervlak vergroot, net als de secretaresses van weleer: ideaal als kantoor voor telewerken. Het voordeel is dat het op elke locatie kan worden geïnstalleerd: woonkamer, slaapkamer, hal of hal, met behoud van een goed gedefinieerde ruimte.

Het ideaal: een ruimte gewijd aan thuiswerken

Voor degenen die gewend zijn om vanuit huis te werken, kan het kantoor worden ingericht in een speciaal daarvoor bestemde ruimte. Alle mogelijkheden liggen voor u ter beschikking om een ​​echt professioneel kantoor te creëren! Opbergers, kurk of magneetborden om to-do lijstjes op te hangen… De hele kamer wordt je werkplek. In dit geval kun je jezelf net zo goed niet beroven en profiteren van alle oplossingen om georganiseerd te blijven. In deze kamer kun je ook je hart ophalen aan decoratie, want dit bureau moet even functioneel als prettig zijn.

De benodigdheden voor een thuiskantoor

Om je werkplek thuis in te richten is het aan te raden om een ​​aantal regels te volgen, om zo in goede omstandigheden te kunnen werken. Het bureau als zodanig kan een echt meubelstuk zijn of een eenvoudige houten plank op schragen. Aan de andere kant zijn er drie essentiële zaken om rekening mee te houden.

Haal het meeste uit natuurlijk licht

Net als op het werk is het ideaal om een ​​voorraad natuurlijk licht in de buurt van uw bureau te hebben. We kiezen daarom bij voorkeur voor een plek bij een raam: de diepe schietgaten in oude huizen kunnen heel goed worden omgebouwd tot kantoor. Als je op een scherm werkt, probeer je het loodrecht op de opening te plaatsen om geen last te hebben van reflecties of tegenlicht.

Voor donkere dagen of om ’s avonds te werken, voegen we verlichting toe die aangepast en bevorderlijk is voor het werk. Een bureaulamp is ideaal, maar als je in de woonkamer bent, kun je opteren voor een discreter model. Een tafellamp of zelfs een hanglamp die net boven de werkruimte uit het plafond valt, zal je avonden subtieler verlichten.

Kies je bureaustoel zorgvuldig

Dit is het andere essentiële criterium om comfortabel thuis te kunnen werken: een stoel die naam waardig. Als je een speciale kamer hebt, aarzel dan niet om te investeren in een echte bureaustoel die je onderrug goed ondersteunt en op de juiste hoogte afstelt. Voor de kantoorruimtes die in de woon- of slaapkamer zijn geïnstalleerd, kan je kiezen voor een meer decoratieve fauteuil. Het belangrijkste is om te controleren of de hoogte correct is, vooral als u op een scherm werkt. Om de rug te ondersteunen, kun je een mooi kussen toevoegen. In alle gevallen vermijden we krukken en andere klapstoelen.

Vergeet de opslag niet

Ook al worden onze professionele activiteiten steeds meer gedematerialiseerd, toch hebben we een minimum aan opslagruimte nodig. Een opgeruimd bureau verbetert de productiviteit en creativiteit. Als je een speciale kamer hebt, kun je planken, laden en andere kasten loslaten om al je kantoorbenodigdheden en dossiers op te bergen. Voor een kantoorruimte kun je een meubel met lades kiezen of een plank in de buurt toevoegen.

In de werkruimte kun je mooie kartonnen of metalen dozen, rieten of bamboe manden hebben die een decoratief tintje geven. En als de locatie het toelaat, kun je ook een letterbord of een plank ophangen om je spullen op te zetten.

Goed om te weten: Planten, een drijvende kracht achter creativiteit

Groene planten hebben hun plek op kantoor, of het nu een hoek is of een speciale ruimte. Van een succulent op het aanrecht tot een monstera in zijn pot op de grond tot een hangende eucalyptus, je hebt keuze te over. Ze geven een decoratief tintje en frisheid aan uw werkruimte

Hoe uw werkruimte optimaliseren?

Als de locatie van uw kantoor eenmaal is bepaald, moet u deze zoveel mogelijk optimaliseren. Een kantoor voor een kleine ruimte zal anders worden ingedeeld dan wanneer je een hele kamer hebt. Evenzo heeft een kinder- of tienerbureau niet dezelfde opbergruimte nodig als een bureau voor volwassenen.

Een bureau in een kleine ruimte

Wanneer het kantoor in de woonkamer, slaapkamer of gang wordt geïnstalleerd, is de ruimte meestal vrij beperkt. De oplossing is om ruimtebesparende meubels te gebruiken. Voor incidenteel gebruik kun je kiezen voor een bureau met een uitklapbare plank die aan de muur kan worden gemonteerd. Hierboven kun je je benodigdheden opbergen met planken. Het zal in de eerste plaats een back-up kantoor zijn, maar ideaal voor wie op zoek is naar een geschikte locatie om in een kleine ruimte te werken. Hoekbureaus zijn ook perfect geschikt, omdat ze je in staat stellen om die kleine hoekjes te benutten die vaak verloren gaan.

Als je geen ruimte hebt om een ​​kantoorruimte te plaatsen, heb je nog steeds de mogelijkheid om het bestaande meubilair te gebruiken. Met een opklapbare salontafel tover je je woonkamer om tot een kantoorruimte.

Een werkruimte voor ouders

Het combineren van werk en ouderschap is niet altijd gemakkelijk en het is niet altijd gemakkelijk om kinderen dit te laten begrijpen. Om goed te beginnen is het belangrijk dat je werkruimte beperkt is en dat je kind het begrijpt. Als je bureau in de woonkamer staat en dat ook zijn speelruimte is, kan je concentratie gespannen zijn. De regel moet duidelijk zijn: als u aan uw bureau zit, mag hij u niet storen en mag zijn bedrijf uw werkruimte niet binnendringen.

Als je een eigen kamer hebt, is de afbakening van je kantoor eenvoudiger en lijkt de kamer op de ouderruimte waar je kind niet mag komen tijdens werkuren of tijdens vergaderingen.

In welke kamer uw werkruimte zich ook bevindt, vergeet niet een geschikt bureau te kiezen dat geschikt is voor al uw werkapparatuur om uw concentratie te bevorderen.

Het kinderbureau

Wanneer de huiswerktijd aanbreekt, is het belangrijk dat uw kind een eigen werkruimte heeft. Kinderbureaus zijn speciaal ontworpen om zich aan te passen aan hun grootte en zijn soms schaalbaar. Het kan in een hoek van de kamer worden geplaatst en als de slaapkamer klein is, dan is het bureau onder een hoogslaper een optimale oplossing, die een goede scheiding biedt tussen werkruimte en ontspanningsruimte. De werkplek van uw kind moet comfortabel zijn, zonder al te veel inbreuk te maken op de rest van de kamer. Het zou hem de tijd moeten geven om tot rust te komen en zich te concentreren. Om momenten van afleiding te voorkomen, zal een kantoor waar hij alles bij de hand heeft effectief zijn: laden, opbergdoos, planken… Al zijn werkitems moeten in de buurt zijn.

U zult begrijpen dat de inrichting van uw kantoor in twee fasen moet gebeuren: eerst moet u de locatie kiezen, daarna moet u deze zo goed mogelijk optimaliseren. Ouders en kinderen moeten daar hun account vinden en een aparte werkruimte hebben. Na het arrangement is het tijd om te decoreren en alles mag om je nog beter te voelen in je werkruimte!

MIRA Home - Bureautafel - Laptop tafel - L-vormig - Hout/Metaal - Bruin/Zwart - 138x138x75

★★★★★
115,00
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Afmetingen (b x h x d) 138 x 75 x 50 cm (BxHxD)
Materiaal tafelblad MDF
Max. hoogte 75cm
Min. hoogte 75cm
Materiaal onderstel tafel Metaal
Merk MIRA home
Kleur Bruin
Doelgroep Volwassenen
Hoogte instelbaar Nee
Verstelbaar tot sta bureau Nee
Elektrisch verstelbaar Nee
Inclusief opbergruimte Nee
Inclusief lades Nee
Uitschuifbaar tafelblad Nee
Met wielen Nee
Speciaal geschikt voor gamen Nee
Product gewicht 25 kg
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
Uitzonderingen fabrieksgarantie -
Taal handleiding Engels
Verpakkingsafmetingen 143,5 x 14,5 x 60,5 cm
Gewicht 28100 g
Hoekbureau Ja
Verpakkingsinhoud 1 x Laptoptafel 1 x Zak met schroefmateriaal 1 x Handleiding

138 x 75 x 50 cm (BxHxD) | Niet in hoogte verstelbaar | Metaal

ACAZA Zwarte Bureau - Game Bureau met Metalen Poten - Gaming Tafel - 70 x 108 x 60 - Zwart

★★★★★
93,99
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Afmetingen (b x h x d) 60 x 70 x 0 cm (BxHxD)
Materiaal tafelblad MDF
Materiaal onderstel tafel Metaal
Merk Acaza
Kleur Zwart
Doelgroep Kinderen
Hoogte instelbaar Nee
Verstelbaar tot sta bureau Nee
Elektrisch verstelbaar Nee
Inclusief lades Nee
Uitschuifbaar tafelblad Nee
Met wielen Nee
Speciaal geschikt voor gamen Ja
Product gewicht 17 kg
Taal handleiding Universeel
Hoekbureau Nee

60 x 70 x 0 cm (BxHxD) | Niet in hoogte verstelbaar | MDF | Metaal

Stane - Ergonomische bureaustoel - Bureaustoelen voor volwassenen - Gevulde armleuningen - Office chair

★★★★★
149,99
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Materiaal Aluminium | Kunstleer | Kunststof
Afmetingen (HxBxD) 140 x 70 cm
Zitdiepte 50 cm
Minimale zithoogte 42 cm
Maximale zithoogte 52 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Ja
Verstelbaar onderrug gedeelte Nee
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Met keurmerk volgens Europese normering NEN-EN 1335
Gewicht 19.5 kg
Inclusief armleuning Met vaste armleuningen
Kleur Zwart
Materiaal rugleuning Kunstleer
Materiaal wielen Kunststof
Max. belastbaar gewicht 150 kg
Met wielen Ja
Product diepte 50 cm
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Engels
Type rugleuning Kantelbaar, in één stand vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Verpakking breedte 76 cm
Verpakking hoogte 36 cm
Verpakking lengte 65 cm
Verpakkingsinhoud 1 x bureaustoel 1 x inbussleutel 1 x montage-instructies
Zithoogte 52 cm

Ben jij op zoek naar de meest comfortabele bureaustoel voor thuis of op kantoor? Dan is deze stoel van Stane voor jou! Met zijn ergonomische design en comfortabele vulling heb jij de hele dag de perfecte zithouding. Doordat de vulling op de juiste plekken is verdeeld zal de druk op je heupen verlichten. Dit zorgt ervoor dat je urenlang centraal op de stoel zit. De stoel is gemaakt van het meest kwalitatieve PU leer en zeer makkelijk in elkaar te zetten. Binnen 20 minuten kun jij genieten van de beste zit ervaring die je ooit heb meegemaakt!
____
Klachten voorkomen met Ergonomisch ontwerpMet de perfect verdeelde vulling is de Stane bureaustoel de meest ergonomische bureaustoel die je maar kunt vinden. De vulling zorgt er niet alleen voor dat de stoel zeer comfortabel aanvoelt, maar zorgt er ook voor dat je nek, rug en heupen tot rust komen tijdens het zitten.
⚠ Let op: De ergonomie van de stoel is ideaal voor mensen tot ~1.90m.
Stane Ergonomische Bureaustoel✔ Stimuleert een betere zithouding✔ 120° kantelmechanisme✔ Eenvoudig te monteren✔ Hoogwaardig materiaal✔ In hoogte verstelbaar✔ Geschikt tot 160kg
Eenvoudig te monterenZelfs voor mensen met twee linkerhanden is de ergonomische bureaustoel van Stane eenvoudig te monteren. Met behulp van de handleiding zet je de stoel binnen 20 minuten in elkaar. Alle benodigde bevestigingsmaterialen en onderdelen worden meegeleverd. In een handomdraai zit jij klaar voor een volle dag achter je bureau!
Lange levensduur - 5 jaar garantieEen bureaustoel is een investering voor je lichaam om een langere tijd te genieten van comfort. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op al onze bureaustoelen. Door de hoge kwaliteit van de onderdelen gaat de bureaustoel langer mee dan anderen. De wieltjes zijn gemaakt van hoogwaardig PU materiaal waardoor ze slijtvast zijn. De basis van de stoel bestaat uit een kruisvoet met 5 wieltjes waardoor de draagkracht van de stoel 160 kg is. Met deze hoge draagkracht en het stevige onderstel kan de stoel tegen een stootje. Met één investering kan je dus jarenlang verder!
Bestel nu de ergonomische bureaustoel van Stane voor het ultieme comfort tijdens jouw werkdag!

Stalen Ladeblok - Afsluitbaar Op Wielen Met Slot - Voor Onder Bureau - 3 Laden – Zwart

★★★★★
89,95
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Afmetingen (b x h x d) 30 x 60 x 52 cm (BxHxD)
Materiaal tafelblad Metaal
Max. hoogte 60cm
Min. hoogte 60cm
Materiaal onderstel tafel Metaal
Merk WeWork
Kleur Zwart | Mat
Doelgroep Volwassenen
Hoogte instelbaar Nee
Verstelbaar tot sta bureau Nee
Elektrisch verstelbaar Nee
Inclusief opbergruimte Nee
Inclusief lades Ja
Uitschuifbaar tafelblad Nee
Met wielen Ja
Speciaal geschikt voor gamen Ja
Product gewicht 18 kg
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
Uitzonderingen fabrieksgarantie Verkeerd gebruik
Taal handleiding Nederlands
Gewicht 18 g
Hoekbureau Nee
Verpakkingsinhoud 1 x WeWork Rolcontainer 1 x Accessoirezak 1 x Handleiding

30 x 60 x 52 cm (BxHxD) | Niet in hoogte verstelbaar

Vonyx DB20 Gaming bureau - LED verlichting - anti slip - kraslaag - 120cm breed - Zwart

★★★★★
179,00
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Afmetingen (b x h x d) 120 x 75 x 60 cm (BxHxD)
Materiaal tafelblad Hout
Materiaal onderstel tafel Metaal
Merk Vonyx
Kleur Zwart
Doelgroep Volwassenen
Hoogte instelbaar Nee
Verstelbaar tot sta bureau Nee
Elektrisch verstelbaar Nee
Inclusief opbergruimte Nee
Inclusief lades Nee
Uitschuifbaar tafelblad Nee
Met wielen Nee
Speciaal geschikt voor gamen Ja
Product gewicht 17,1 kg
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Uitzonderingen fabrieksgarantie Te hoge gewichtsbelasting.
Taal handleiding Engels | Nederlands | Frans
Verpakkingsafmetingen 123 x 20 x 65 cm
Gewicht 17.10 kg
Hoekbureau Nee
Verpakkingsinhoud 1x Vonyx DB20 gaming bureau met LED verlichting 1x Afstandsbediening voor LED verlichting 1x Handleiding

120 x 75 x 60 cm (BxHxD) | Niet in hoogte verstelbaar

LifeGoods Inklapbaar Bureau - Industriële Tafel - Gelamineerd Hout / Stalen Frame - 100x75x50 cm - Bruin/Zwart

★★★★★
99,99
59,99
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Afmetingen (b x h x d) 100 x 75 x 50 cm (BxHxD)
Materiaal tafelblad MDF
Max. hoogte 75cm
Min. hoogte 75cm
Materiaal onderstel tafel Metaal
Merk LifeGoods
Kleur Zwart | Bruin
Doelgroep Volwassenen
Hoogte instelbaar Nee
Verstelbaar tot sta bureau Nee
Elektrisch verstelbaar Nee
Inclusief opbergruimte Nee
Inclusief lades Nee
Uitschuifbaar tafelblad Nee
Met wielen Nee
Speciaal geschikt voor gamen Nee
Product gewicht 8,9 kg
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
Uitzonderingen fabrieksgarantie Geen
Taal handleiding Nederlands | Engels
Verpakkingsafmetingen 76 x 110 x 8 cm
Gewicht 25000 g
Hoekbureau Nee
Verpakkingsinhoud 1x Bureau - 1x Handleiding

100 x 75 x 50 cm (BxHxD) | Niet in hoogte verstelbaar

Nancy's Luxe Bureaustoel - Ergonomische Bureaustoelen - Bureaustoelen Voor Volwassenen

★★★★★
139,95
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Materiaal Leer | Kunststof
Afmetingen (HxBxD) 114 x 53 cm
Zitdiepte 50 cm
Minimale zithoogte 47 cm
Maximale zithoogte 56,5 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Nee
Kantelbare rugleuning Ja
Verstelbaar onderrug gedeelte Nee
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Zonder keurmerk
Gewicht 17.4 kg
Inclusief armleuning Met vaste armleuningen
Kleur Zwart , Zilver
Materiaal rugleuning Kunstleer
Materiaal wielen Kunststof
Max. belastbaar gewicht 150 kg
Met wielen Ja
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Engels
Type rugleuning Kantelbaar, in één stand vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Verpakkingsinhoud - 1 x bureaustoel - 1 x inbussleutel - 1 x accessoiretas - 1 x montage-instructies (FR, DE, EN, ES, IT)
Zithoogte 47 cm

De Nancy's Bureaustoelen zijn stijlvol ontworpen en we combineren functionaliteit en kwaliteit met plezier! Altijd al opzoek geweest naar een comfortabele bureaustoel die er ook nog is mooi uitziet? Dan ben je bij Nancy HomeStore aan het juiste adres! Met hoogwaardig materiaal en verbeterde accessoires zijn de bureaustoelen van Nancy's echt comfortabel, praktisch en duurzaam. Een absolute eyecatcher in uw kamer/kantoor! Afmetingen: Ca. 76 cm, zitvlak: breedte ca. 55 cm - diepte ca. 50 cm, zithoogte traploos verstelbaar: ca. 46-56 cm, hoogte van armleuningen tot de vloer: ca. 68-78 cm. Optimaal zitcomfort: Het hoogwaardige polyurethaanoppervlak voelt aangenaam en is gemakkelijk schoon te maken. Extra dikke vulling biedt optimaal zitcomfort en belooft een goede elasticiteit en een betere pasvorm. Het vervormt niet gemakkelijk. Wielen van hoge kwaliteit: Basis met 5 beveiligingsrollen. De stoelwielen zijn gemaakt van hoogwaardig PU, zijn zeer slijtvast, openen zeer stil en beschermen de vloer tegen krassen. Perfect voor harde vloeren, b.v. Laminaat, parket, dekvloer, houten vloerplanken, linoleum en tegels. Reserveonderdelen beschikbaar: De verbeterde schroeven raken niet gemakkelijk los, zelfs niet na langdurig gebruik. Extra rol en schroeven zijn inbegrepen als vervangende onderdelen. Eenvoudige installatie dankzij goed doordachte instructies. De tool is ook inbegrepen. Informatie over het produkt: - Diameter van de basis: ca. 70 cm - Zitting: 50 x 50 (B x D) - Hoogte van de rugleuning: ca. 75 cm - Zithoogteverstelling traploos: ca. 42 - 52 cm - Materiaal: polyurethaan synthetisch leer, spons, plastic voet - Kleur: zwart Levering: - 1 x bureaustoel - 1 x inbussleutel - 1 x accessoiretas - 1 x montage-instructies (FR, DE, EN, ES, IT) Nancy's opmerkingen: - Lang zitten heeft een negatief effect op uw lichaam. Maak kleine bewegingen op uw stoel en rek elk uur uit. De voordelen op een rij: Stabiel en lange levensduur (10-20 jaar)Hoogwaardig materiaalReserveonderdelen beschikbaarZit fantastischVerbeterd de concentratie en uw gewrichten Wij van Nancy HomeStore bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Wij bieden professionele klantenservice voor en na uw aankoop. Wacht niet langer en bestel nu!

Zit-sta bureau elektrisch verstelbaar - MRC EASY | 160 x 80 cm | frame zwart - blad robuust eiken

★★★★★
339,00
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Afmetingen (b x h x d) 160 x 75 x 80 cm (BxHxD)
Materiaal tafelblad Hout
Max. hoogte 124cm
Min. hoogte 73cm
Materiaal onderstel tafel Metaal
Merk Lineaflex MRC
Kleur Zwart frame | Robuust eiken bureaublad
Doelgroep Volwassenen
Hoogte instelbaar Ja
Verstelbaar tot sta bureau Ja
Elektrisch verstelbaar Ja
Inclusief opbergruimte Nee
Inclusief lades Nee
Uitschuifbaar tafelblad Nee
Met wielen Nee
Speciaal geschikt voor gamen Ja
Product gewicht 54 kg
Fabrieksgarantie termijn 3 jaar
Taal handleiding Engels
Verpakkingsafmetingen 80 x 25 x 160 cm
Gewicht 3 kg
Hoekbureau Nee
Verpakkingsinhoud Frame inclusief bediening en bureaublad

160 x 75 x 80 cm (BxHxD) | In hoogte verstelbaar

Ella Kniestoel in Hoogte Verstelbaar - Werkkruk op wielen - Ergonomische Bureaustoel - Staal, Grijs Leer

★★★★★
99,95
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Materiaal Metaal
Afmetingen (HxBxD) 55 x 47 cm
Zitdiepte 30 cm
Minimale zithoogte 55 cm
Maximale zithoogte 65 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaukruk
Inclusief hoofdsteun Nee
Kantelbare rugleuning Nee
Verstelbaar onderrug gedeelte Nee
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Zonder keurmerk
Gewicht 7 kg
Inclusief armleuning Zonder armleuningen
Kleur Grijs
Materiaal rugleuning Kunstleer
Materiaal wielen Rubber
Max. belastbaar gewicht 130 kg
Met wielen Ja
Product diepte 30 cm
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Engels
Type rugleuning Niet kantelbaar
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Verpakking breedte 46 cm
Verpakking hoogte 17 cm
Verpakking lengte 74 cm
Verpakkingsinhoud - Twee kussens voor op de stoel- Het frame- 4 wieltjes- Het veersysteem- Handleiding voor het in elkaar zetten- Alle benodigden boutjes zoals aangegeven op het instructieblad
Zithoogte 55 cm

Heb je behoefte aan een vitale werkhouding? Wil je de werkdag energiek starten én eindigen? Met onze kniestoel ben je niet alleen verzekerd van een betere houding. Hij zorgt ook voor meer beweging en een goede bloedcirculatie. Zo blijf je langer fit tijdens het werken. De Ella Kniestoel helpt je automatisch een goede zithouding aan te nemen en meer te bewegen. Deze eigenschappen zijn cruciaal voor een neutrale positie van je rug, de bloedcirculatie en daarmee ook de zuurstoftoevoer naar de hersenen. De voordelen: ✅ De rug houdt de natuurlijke kromming aan ✅ Versterkt de rug-, buik- en rompspieren ✅ Stimuleert bloedcirculatie en zuurstoftoevoer ✅ Geschikt voor volwassenen en kinderen Design gebaseerd op het menselijk lichaam De zitlijn van de Ella Kniestoel sluit aan op de vormen van jouw lichaam. De stoel stimuleert zo een open en dynamische zithouding, die de natuurlijke kromming van de rug volgt. Dit zorgt voor een gezondere en betere zithouding waardoor je bijvoorbeeld onderrugklachten voorkomt. Ella, bevordert creativiteit Onze kniestoel houdt de buik- en rugspieren actief en versterkt de rompspieren. De actieve houding verbetert de bloedsomloop en het zuurstofpeil, waardoor creativiteit en productiviteit worden gestimuleerd. Verstelbaar in hoogte & met wielen Je kunt de zithoogte van deze Ella Kniestoel aanpassen en een optimale zithouding instellen. Door het pneumatische systeem kun je de stoel gemakkelijk op de ideale hoogte zetten. Dankzij de 4 wielen onder de stoel ben je bovendien soepel en snel verplaatsbaar, waardoor je er een levendige werkstijl op na houdt.______________________________________________Gun jezelf een gezondere actieve zithoudingProbeer de stoel 30 dagen vrijblijvend uit.De materialen die wij gebruiken: ✔ Memory foam met diervriendelijk leer voor de kussens✔ Stalen buizen voor een goede constructie✔ Soepele PVC wieltjes✔ pneumatische veersysteem Specificaties: Wat zit in de verpakking:- Twee kussens voor op de stoel- Het frame- 4 wieltjes- Het veersysteem- Handleiding voor het in elkaar zetten (-/+ 15min)Let op: je moet de stoel zelf in elkaar zettenVoor wie: Kinderen en VolwassenenKleur: Grijs op zwartGewicht: Maximaal 130kgIn hoogte verstelbaar: 55 tot 65cm Bestel de Ella Kniestoel vandaag en ervaar hoe jouw zithouding en energieniveau verbeteren. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via contact@ellahealth.nl

Acaza Luxe Design Manager Bureaustoel - Ergonomische Directiestoel - Kunstleer - Zware Belasting

★★★★★
135,78
as of september 13, 2022 8:56 pm

Features

Materiaal Kunstleer
Afmetingen (HxBxD) 122 x 52 cm
Zitdiepte 53 cm
Minimale zithoogte 47 cm
Maximale zithoogte 56,5 cm
Doelgroep Volwassenen
Type bureaustoel Bureaustoel
Inclusief hoofdsteun Ja
Kantelbare rugleuning Nee
Verstelbaar onderrug gedeelte Ja
Draaibaar Ja
Ergonomisch keurmerk Zonder keurmerk
Gewicht 18.9 kg
Inclusief armleuning Met vaste armleuningen
Kleur Zwart
Materiaal rugleuning Kunstleer
Max. belastbaar gewicht 150 kg
Met wielen Ja
Product diepte 52 cm
Rugleuning in hoogte verstelbaar Nee
Taal handleiding Nederlands
Type rugleuning Kantelbaar, in één stand vast te zetten
Type zitting Verstelbaar in hoogte
Zithoogte 57 cm

Nood aan een nieuwe, stevige bureaustoel? Deze stoel heeft heel wat te bieden! Voordelen: ▶ Stevig: Hoge stabiliteit en duurzaamheid zijn maar enkele van de vele troeven van deze stoel. De stoel staat op een stevige poot met wieltjes en heeft een draagvermogen van 150 kg. ▶ Hoog zitcomfort: Dankzij de hoogwaardige materialen voelt de stoel aangenaam aan en is hij gemakkelijk schoon te maken. Er werd een extra dikke vulling voorzien om optimaal zitcomfort te garanderen. ▶ Afstelbaar: Je kan de hoogte van de stoel (110,5 cm tot 120 cm) aanpassen zodat je aan elk bureau in een ergonomische positie kan zitten. ▶ Versterkte wielen: De stoelwielen hebben een coating van hoogwaardig PU kunststof en zijn dus slijtvast en stevig. Eigenschappen: ✔ Afmetingen: 122 cm hoog x 55 cm breed x 52 cm diep ✔ Kleur: Zwart ✔ Gewicht: 18,9 kg ✔ Materiaal: Kunstleer, PU kunststof ✔ Montage: Eenvoudige en snelle zelfmontage met behulp van de duidelijke handleiding

Tranda Meubelen
Logo